Gå til hovedindhold

Erindringsbio sæson 2024/2025

Det Danske Filminstitut er nu klar med en ny sæson ErindringsBio og alle hjemme i stuerne inviteres til at se film, der vækker minder.

  • Læs op

Indhold

    Væk minder med filmpakkerne i ErindringsBio – et filmtilbud til mennesker med demens sammen med pårørende, plejepersonale og frivillige. Filmpakkerne er skræddersyet til at fremkalde erindringer fra barndommen og ungdommen. Pakkerne indeholder film fra 1940’erne til 1980’erne og introduktion samt inspiration til samtale om det levede liv. Tag på en fælles rejse tilbage i tiden!

    Hver biopakke varer ca. 30 minutter. SE BIOPAKKERNE HER. Formålet er at skabe en god filmoplevelse og fremkalde minder, så filmene efterfølgende kan danne udgangspunkt for en samtale om det levede liv.

     

    ErindringsBio er udviklet af Det Danske Filminstitut og en række samarbejdspartnere inden for demensområdet. Projektet er støttet af Den A.P. Møllerske Støttefond samt Aage og Johanne Louis-Hansens Fond.

    ErindringsBio kan også ses hjemme i stuen, på plejehjemmet eller i dagcentret helt gratis og uden login PÅ ERINDRINGSBIO HJEMME I STUEN

    Sidst opdateret: 30. august 2024