Gå til hovedindhold

Vil I være demensvenlige?

De frivillige demensinstruktører tilbyder oplæg om demens – til butikker, foreninger og grupper med interesse i demens.

 • Læs op

Indhold

  Det frivillige demensinstruktørkorps og Aarhus Kommune har sammen en ambition om at Aarhus er en demensvenlig by – en by, hvor mennesker med demens nemmere og tryggere kan leve det liv, de ønsker.

  Under mottoet ”mere viden – mindre tabu” tilbyder demensinstruktørerne derfor oplæg om demens til alle interesserede – det være sig chauffører hos busselskaber, medarbejdere i butikker, frivillige i foreninger og organisationer eller private grupper med interesse eller nysgerrighed på demens.

  Demensinstruktørkorpsets oplæg består af en grundlæggende introduktion og viden om demens.

  Der tilbydes to forskellige oplæg, der kan tilpasses jeres behov:

  • Et ultrakort oplæg på ca. 20-30 minutter, hvor den allervigtigste og grundlæggende viden om demens gennemgås. Her er der ikke tid til spørgsmål
  • Et oplæg på ca. 1-1,5 timer, hvor grundlæggende viden om demens gennemgås. Derudover gives der gode råd til mødet med, og måden at kommunikere med mennesker med demens. Vi tilpasser gerne oplægget, så det passer ind i den aktuelle kontekst. Der er tid til spørgsmål og drøftelse af deltagernes eventuelle egne erfaringer.

  Oplæggene er gratis!

  Er din organisation, forening eller virksomhed interesseret i at få besøg af en frivillig demensinstruktør, så kontakt Demensvenlig By konsulent:

  Linn Wittendorff

  mail: lwl@aarhus.dk

  eller tlf.: 41 85 87 61